Sample header image

Ekonomin

Davids Tivoli är alltid öppna för förslag och villiga att diskutera det ekonomiska t.ex. fördelningen av bruttointäkterna eller en fast garantisumma. Som det ambitiösa företag vi är, hjälper vi gärna till med ett avtal som är ekonomiskt bra för er och erat arrangemang.

Säkerheten

Davids Tivoli arbetar fortlöpande med praktisk utbildning av personalen för att säkerställa Kvaliten på säkerhet och service. alla åkattraktioner besiktigas av Inspecta. Davids Tivoli är ansvars försäkrade via IngoNord.

Kvalitet

Davids Tivoli har ett stort och brett utbud av olika attraktioner vilket gör att alla tivolibesökare kan bli nöjda, stora som små. Inget uppdrag för litet eller för stort. Dessutom är vi alltid anpassningsbara till kundernas önskemål vare sig det gäller dom största festivalerna eller den lilla byfesten.

Byggnation och service

Karuseller, lotterier, spel, hoppborgar m.m. transporteras på långtradare till festplatsen. Där monteras materialet upp av specialutbildad personal. Lotterier skyltas upp och sist men inte minst görs en slutgiltlig inpektion av allt material av Tivoli direktör David för att säkerställa att inga fel och brister förekommer inför öppning.


 

© 2011 Davids Tivoli
Template design by Andreas Viklund